Bereken uw besparing

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?

Start de calculator
  • 100% onafhankelijk productadvies – IsolatieBE werkt voor u!
  • IsolatieBE werkt volgens alle richlijnen en certificeringen. 
  • Een ruime ervaring in het isoleren van woningen.
  • Altijd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs
 

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van diverse factoren waaronder de staat van de buitengevel,  de spouwbreedte, de productkeuze en de grootte van het te isoleren oppervlak. Wilt u precies weten welk product het beste kan toegepast  worden en wat de kosten zijn voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie, maak dan een afspraak  met één van de deskundige adviseurs van Isolatie.BE. Na het invullen van een contactformulier zal een medewerker U contacteren voor het inplannen van een bezoek ter plaatse. De kosten van het adviesgesprek, inclusief bouwkundig onderzoek kosten u niets. Wij maken vervolgens geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Het bezoek: wat gaat er gebeuren?
Voor het na-isoleren van de spouw is de staat van het buitengevelblad belangrijk. Na een korte kennismaking zal de adviseur daarom uw woning aan de buitenzijde inspecteren. Hij beoordeelt de staat van de buitenmuur, de constructie, de gebruikte bakstenen en de voegen volgens de richtlijnen opgegeven in de technische voorlichting van het WTCB. Vervolgens wordt er een klein gaatje in de voeg geboord waarna met een endoscoop de binnenzijde van de spouw wordt geïnspecteerd. Na dit grondige onderzoek wordt een inspectieverslag opgesteld waarna, indien uw spouwmuur in aanmerking komt voor na-isolatie, de buitenmuren worden opgemeten.
De adviseur zal zijn bevindingen met U doornemen en hij zal U uitleggen welk product voor uw woning het best geschikt is.

Het geven van de opdracht
Indien u akkoord gaat met de offerte maken we direct met u een afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij geven u tevens een toelichting hoe de werkzaamheden door Isolatie.BE zullen worden uitgevoerd.