Bereken uw besparing

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?

Start de calculator
Top 3 bespaartips
  1. 1.
    Centrifugeren voor het drogen in de droger
  2. 2.
    Standby
  3. 3.
    Product ontdooien in de koelkast
 

Over ons

Isolatie.BE is gespecialiseerd in het isoleren van woningen en gebouwen. Isolatie.BE vertegenwoordigt gespecialiseerde bedrijven op het gebied van vloer-, spouw- en dakisolatie door heel Belgiƫ. Jarenlange ervaring in het isoleren van woningen en gebouwen verzekert u van een vakkundig advies en een passende oplossing voor ieder isolatie-vraagstuk.

Al onze werkzaamheden beginnen eerst met een gedegen vooronderzoek waarna een advies en offerte op maat worden opgemaakt. Deze werkzaamheden gebeuren geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord met de offerte, dan voert Isolatie.BE de werkzaamheden vakkundig uit. Op de geleverde producten en werkzaamheden zit 10 jaar garantie. Alle werkzaamheden en producten die worden toegepast voldoen aan de van toepassing zijnde kwaliteitsnormen, waaronder o.a. voor spouwmuurisolatie STS 71-1.

Beste prijs, beste product

Het is de taak van Isolatie.BE om voor u te bekijken welke oplossing in uw situatie het beste resultaat oplevert: op het gebied van energiebesparing en rendement, maar ook op het gebied van wooncomfortverbetering. De adviseur van Isolatie.BE komt daarvoor dan ook op afspraak bij u thuis, beoordeelt de bouwkundige situatie van uw woning en vertelt u wat de mogelijkheden zijn.

Altijd bij u in de buurt
Het werkgebied van Isolatie.BE is heel Belgiƫ. Bel dus vandaag nog voor een afspraak, wanneer u overweegt uw woning van isolatie te voorzien.